Mest sålda produkter

Skydda huden mot kyla.

Hudkräm och handskyddskräm. Stokolan och Stokoderm Frost från StokoUnder vinterhalvåret och i kalla arbetsmiljöer är vi många som får problem med att huden blir torr och att ömmande hudsprickor uppstår. För att undvika dessa problem är det viktigt att regelbundet använda mjukgörande och fuktbindande hudvårdskräm. Huden bibehålls då mjuk och smidig och risken för att råka ut för hudsprickor, inflammation och eksem minskar väsentligt. Hudkrämerna Stokolan och hudskyddskrämen Stokoderm Frost är två mycket effektiva Stokoprodukter som skyddar din hud i kalla miljöer. 

Stokolan är intensivverkande hudkräm som vårdar torr hud och gör den frisk och mjuk. Krämen torkar snabbt in i huden och är mycket dryg. Passar alla hudtyper och hela kroppen. Stokolan är mycket effektiv mot torra händer och fötter. Krämen används bl.a. i hudpåfrestande arbetsmiljöer som förebyggande hudskydd mot mekaniskt slitage och icke-vatten lösliga ämnen. Krämen finns som milt parfymerad [Classic] och oparfymerad [Sensitive].

Stokoderm Frost är en hudskyddskräm utvecklad speciellt för att skydda hud mot kyla. Skyddar huden i såväl skidbacken som i kalla arbetsmiljöer t.ex. fryshus. Passar till hela kroppen men speciellt bra för händer och ansikte som utsätts direkt för kyla. Innehåller fuktbindande och vårdande ämnen vilka skyddar huden mot uttorkning och bevarar hudens naturliga skyddsbarriär. Silikonfri kräm som snabbt går in i huden och som går att applicera även i minusgrader. Fri från färgämnen.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

Varor som nämns på sidan

Effektiv hudvårdskräm mot torrhud. Populäraste hudkrämen.
från 75,00
Parfymfri återuppbyggande hudvårdskräm för känslig hud.
från 75,00
Skyddar huden mot uttorkning i såväl skidbacken som i kalla arbetsmiljöer t.ex. fryshus.
från 85,00
Hudvårdskräm för att vårda mycket torr & irriterad hud.
från 75,00

Stöd Cancerfonden

cancerfonden

Stöd Cancerfonden genom en gåva eller som månadsgivare.

InstagramSTOKO-Shop på Instagram